Dragkrok

Det vet i sjutton vad farsan tänkte på när han köpte ny bil? Han har alltid haft dragkrok på sina bilar men nu skaffar han en utan denna viktiga detalj. Grejen är ju att han har en dragkärra som han faktiskt använder en del. Så hur hände det här? Nu blir det ju så att han måste låna min bil när han ska frakta någonting eftersom min bil har dragkrok, jag har lite diskret satt Dragkrokskungen som startsida på hans dator och han vet inte hur man byter ;-).

Det finns helt klart fördelar med att ha en fullt utrustad bil. Det gör livet enklare. Sedan har ju bilarna blivit mer komplicerade med tiden och det har blivit lite svårare att fixa saker själv. Som tur är så finns det ju utbildad expertis som kan hjälpa till och ordna det som behöver ordnas med fordonet. Jag behöver faktiskt fixa till en sak med min bil just nu. Ett av bilens varningsljus är trasigt. Det måste vara något anat som är fel för just det här ljuset går sönder ofta, och så dåliga kan lamporna inte vara. Då är det något annat som är fel i bilen och det behöver rättas till.

Men nu är det så att min farsa är riktigt duktig på att fixa med bilar. Jag ser lite byteshandel framför mig, jag skulle inte ha något mot att låna hans Ford Mustang 2015 heller ;-). Han får låna min bil med dragkrok när han behöver det och så kan han samtidigt fixa till vad det är som gör att lampan till mitt varningsljus går sönder om och om igen. Det är ju en klar fördel om man kan hjälpa varandra inom familjen och släkten. Vad sjutton ska man annars ha den till? Jag skämtar bara. De är bra för annat också men lite praktisk hjälp är inte fel det heller. Eller vad säger du?